BÉT : OTT 1

AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALÁÍRÁSÁRÓL

Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1024 Budapest, Fény u. 16. 5. em., Cg. 01-10-046724, a továbbiakban a Társaság) ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy tegnap, 2019. május 13-án együttműködési megállapodást írt alá az Országos Rendőr-főkapitányság felügyelete alatt álló Nemzetközi Oktatási Központtal (a továbbiakban a NOK).

Az együttműködés keretében a Társaság a kiberbűnözés elleni hatékony fellépés lehetőségei témában, a NOK közreműködésével szervezett képzések során nyújt szakmai támogatást, így átadja e téren szerzett tapasztalatait és gyakorlati ismereteit a képzéseken résztvevők számára.

A NOK, mint a Belügyminisztérium 1999-ben alapított képzési intézménye felelős a rendészeti oktatást végző nemzetközi szervekkel kötött szerződésekből, megállapodásokból, jogszabályi kötelezettségekből eredő feladatok végrehajtásáért, továbbá továbbképzések megszervezéséért és lebonyolításáért, nemzetközi együttműködésben. A NOK önállóan és nemzetközi partnereivel együttműködve, magyar és külföldi rendészeti dolgozók részére különleges képzési lehetőségeket kínál, ami alkalmat ad a résztvevőknek a közbiztonságot érintő legújabb kihívások és az azokra született rendészeti válaszok megismerésére, a legjobb gyakorlatok elsajátítására, valamint a hosszú távú rendészeti együttműködést támogató és elmélyítő kapcsolatépítésre.

A feladatellátásra a Társaság kijelölt szakértője Vesszős Gergely operatív igazgató, akinek a Társaságnál az elsődleges feladata a folyamatban lévő blockchain fejlesztésekkel összefüggő, valamint a jövőbeli blockchain alapú fejlesztések kidolgozásával kapcsolatos szakmai munka támogatása.

Budapest, 2019. május 14.

OTT-ONE Nyrt.