BÉT : SET GROUP

Tárgy: új blokklánckutató laboratórium

Tisztelt Befektetők!

A SET GROUP Nyílvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842) Igazgatósága a kizárólagos tulajdonában álló, SET Informatika Zrt. (székhelye: 1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszám: 01-10-049586) vonatkozásában az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket.
A SET GROUP Nyrt. üzletpolitikája megköveteli a cégcsoport függetlenségre való törekvését. Ehhez alkalmazkodva a SET Informatika Zrt. – a cégcsoporton belüli forrásból – megkezdte a blokklánckutatásához szükséges saját eszközparkjának kiépítését. Társaságunk 2019. március 26. napján tartandó nyilvános bemutatóján egy olyan alkalmazáscsomagot kíván a piacra bevezetni, mely a felmerülő igényekhez könnyen hozzáalakítható. Az új szolgáltatás folyamatos működésének biztosítása valamint biztonsága számunkra alapkövetelmény, ezért elengedhetetlen a saját kézben lévő, általunk üzemeltetett eszközpark felállítása.
Terveink szerint ez az új, most felállítandó blokklánckutató egység lehetőséget kínál a jövő blokklánctechnológiával foglalkozó egyetemeknek, startup-oknak, nagyvállaltoknak, további kutatásra és esetleges partneri együttműködésre.
Az új blokklánckutató laboratórium átadását még a termékbemutatót megelőzően szeretnénk megvalósítani.
Társaságunk úttörője kíván lenni a blokklánc alapú technológiák, szolgálatatások széleskörű üzleti felhasználásának, elterjesztésének és továbbfejlesztésének. Cégcsoportunk hisz abban, hogy ennek a technológiának a jelenlegi – a köztudatban elterjedt – felhasználásán túl, komoly és jelentős értékteremtő potenciálja van. A SET Informatika Zrt. a blokklánc alapú rendszerek üzleti életre való optimalizálásával egyedülálló piaci pozícióra törekszik, mellyel a cégcsoport az egyik húzóerejévé válhat.
Budapest, 2019. február 27.

SET GROUP Nyrt. Igazgatósága