ADJ KIRÁLY KATONÁT : HA NEM ADSZ , SZAKÍTUNK

ELŐZMÉNY

” Oké akkor nézzük : Azt gondolom hogy az 1.1270-1.1300-as zónából illene erőre kapni , mert ha nem akkor nagy lehet a baj . Közel vagyunk a szinthez és rajzok ide vagy oda ,
trendvonalak ide vagy oda, nem mindig adnak pontos belépőt . A ragaszkodás a tervekhez ezen a területen nem feltétlenül működik.”

“H4 GRAFIKON:
1.1300 KÖRÜL LENNE A SZINT AMI EGY KEREK SZÁM STB . ÁLTALÁBAN MINDIG LETÖRI- FELTÖRI -ÁTTÖRI- TÖRI VAGY EL SEM ÉRI . JELEN ESETBEN AZ 1.1270-1.1300 -AS ZÓNÁTÓL LEHETNE GONDOLKODNI FORDULÓBAN DE NEM CSAK ÚGY NA MOST FORDUL ELV ALAPJÁN , HANEM ILLENE KAPNUNK MEGERŐSÍTÉST . NA DE MIVAN HA NEM KAPUNK MEGERŐSÍTÉST ? NA AKKOR NEM FORDUL”

EURUSDH4-wpg

JELEN:

NOS A SZINTEKIG EL IS ÉRKEZTÜNK . TECHNIKAILAG EZT LÁTTAM TÁMASZOKNAK .

HOGY MENNYIRE ERŐS A PILLÉR AZ MOSTANÁBAN FOG KIDERÜLNI . ÉN MÁR A 13 AS TÁMASZNÁL BELÉPTEM MÉG A KIRÁZÁS ELŐTT . ENNEK IS MEG VOLT AZ OKA. ERŐSNEK TŰNT ÉS A GYERTYÁK IS EZT MUTATTÁK.

MOST VISZONT  HA A PILLÉR MEGREPED ÉN KIESEK EBBŐL A JÁTÉKBÓL. NÉZZÜK MI LESZ . NEM KELL MEGHÁTRÁLNI . EZ ERRŐL SZÓL . TECHNIKAILAG HA EZ EGY LESZÚRÁS LESZ UTÓLAG A CÉLOK MÉG MOST IS 1.1350-1.1390 . NYÍLVÁN HA TÖRIK A TÁMASZ  , MÁS A HELYZET .

USD-HUF

ÚGY NÉZ KI AZ ELMÉLKEDÉS HELYÉN VOLT

usdhuf

 

USDHUFDaily-MOST

DAX:  SEMMI

DAX-SEMMI