BÉT : ENEFI KÖZGYŰLÉS

Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. az alábbiak szerint hozza nyilvánosságra soron következő rendkívüli Közgyűlésének előterjesztéseit, határozati javaslatait, az összehívás időpontjában meglévő részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket.

I. ÖSSZEFOGLALÓ:

Az Igazgatóság korábban közzétette, hogy részt vállalt két EU által támogatott projektek végrehajtásában: A PAN-LNG és a Clean Fuel Box projektek 17, illetve 11,6 millió EUR költségvetésű az Innovation and Networks Executive Agency (továbbiakban, mint „INEA”, támogató hatóság) által 85%-ban támogatott projektek.

A fentiekre tekintettel javasolja, hogy a Közgyűlés fogadja el az Igazgatóság korábban közzétettek szerinti módosított stratégiáját, részvételt a két EU által támogatott projekt (PAN-LNG és a Clean Fuel Box) végrehajtásában.

A Társaság élve a jogszabály által biztosított lehetőséggel, az eredeti közgyűlés határozatképességére vonatkozó küszöbértéket 10%-ban javasolja meghatározni a közgyűlések hatékonyabb lebonyolítása érdekében. A fentieken túl a megismételt közgyűlés vonatkozásában a jogszabályszöveget javasolja idézni.